Jag har ju lovat

Nu ska jag väl lägga upp lite bilder på min senaste shopping dårå :P Så bara för d sitter jag fullt munderad med både jacka o skor o allt vet vad bara för ni (o då menar jag i princip bara Vickie) ska få som ni vill!

Men medan bilderna laddar in i datorn kan jag även meddela att svullot själv sitter o knaprar i sig fyra sorters chips o till råga på allt sväljer hon ner allt med julmust! O nej jag syftar inte på mig själv, skulle aldrig blanda chips med julmust, för det är en synd! Utan jag syftar på vår allas Victoria! Jag lovade att berätta d för alla som läser min blogg, å nu e d gjort!

Dock är ju inte bilderna färdigladdade än så, jag är lite social på msn så länge.
(3 minuter senare)
Sådär ja. Här kmr det ni alla väntat på dårå :)

 Jacka från JC - helt förälskad!
 Korta leggings från Ellos
 Skor o väska från Ellos
 Bikini från Ellos

Jag kanske inte pallar gå i affärer så därför har jag beställt allt ist :) Kmr lite till den 15 dec typ oxå :)

Nu börjar jag bli varm så måste ta av mig allt igen, Tjing!

Haha

Frollos 15 minutes of fame!

Var bara tvungen att lägga in den länken här.
- När ni börjar vara med i norska tidningar har det gått för långt, flytta hem med er! :P


Annars e d en helt vanlig tråkig söndag, har städat mitt rum idag å d e ju världstråkigt, men aa nu e d ju fint iaf :P Får väl se hur länge jag klarar av att ha d så denna gång :P

Ska pröva mina nya leggings nu o sådär, å senare ikväll ska jag lägga upp lite bilder på allt jag införskaffat mig :) Man e så glad när man har nya saker, haha :P Som ett barn på julafton :) SWEEET!

Har även börjat min nedräkning nu, det är 27 dagar kvar tills jag, Jessiiboy, Vevvsan, Dennis, Thomas o Christian sitter på planet ner till Gran Canaria o sol o värme! Ska bli så sjukt jävla härligt så det finns inte! Haha jag vet att jag nämner denna resan i typ alla mina inlägg men jag e så sjukt sugen nu att jag inte kan råför att jag nämner det :P det kmr i förbifarten så att säga :))

Nej, nu ska jag nog ringa ett sånt där viktigt samtal igen :) Tjing!



Amen snälla?!

Min resa till mamma idag kunde inte vart sämre!
Först hade jag inga batterier på telefonen så kunde varken prata med ngn eller lyssna på musik, så bara d gjorde att ja var irriterad hela resan, men till råga på allt, när jag sitter på tunnelbanan så kmr d en kille o sätter sig bredvid mig, å asså d fanns hur många platser som helst i hela vagnen. Å idioten bara sitter o stirrar på mig, å jag gör typ allt för o se irriterad ut, men han bara fortsätter, å sen känner jag hur d vidriga svinet försöker lägga sin arm runt min midja, o jag bara reser mig upp i all hast o går av tåget (jag skulle ändå byta tunnelbana så d gjorde inget) men puckot går oxå av, så jag ställer mig typ dundernära ngn människa på perrongen o ber om en cigg så att jag typ såg upptagen ut. Å jag ser hur han hela tiden glor på mig men till slut så vänder han o går mot utgången, ååh jag var så arg o äcklad! Att det finns så patetiska människor, ÅÅH JAG DÖR!!!

Sen till råga på allt så när jag ska gå på bussen som tar mig ut till min ö så kliver d även på två jävla alkisar som självklart sätter sig i de två sätena framör mig, mm tack! Den ena av dom var så grymt odräglig o ramlar ner från sätet o har sig, o visst till en början var d lite småkul o se hur dom gjorde bort sig hela tiden, men det fick vara nog när den mest odrägliga ramlar o stjälper ut sin jävla dricka över mina byxor, MM TACK!!!!! Jag visste tamejfan inte vart jag skulle ta vägen med all min ilska, ingen musik o ingen att ringa, d va helt sinnes så arg jag var då!! Men då min bussresa är lung lyckades jag sansa mig, o tack o lov så blev mmin bussresa räddad av att en fjortis kliver på bussen o vräker ur sig ngt i stil med: ÅÅH jag tänkte precis tänk om dom sitter på bussen, vad pinsamt (till sin vän hon mötte upp på bussen) varpå den odrägliga alkisen skriker ut över hela bussen: JA TÄNK ATT VI VAR HÄR!!! GUD SÅ PINSAMT! Å då trodde jag ist att jag skulle dö av skratt, så ja iofs d va en blandad känsla genom hela resan. Men den var jobbig att genomlida i d stora hela!

Nu ska jag ringa ett viktigt samtal till en viss person bara för o fira att jag har batterier på luren, Tjing!

Jag blir så trött.

Folk som inte har med saken att göra behöver inte lägga sig i. Men ni har väl inget mer spännande som sker i ert liv att ni måste såra å klanka ner på andra? tycker det är riktigt jävla patetiskt, o dessutom vågar man inte stå för vad man sagt då man väljer att vara anonym, haha d e så kul! :P


Lördag idag då, får väl se vad som händer o sker, e så jävla seg efter veckans arbete o bravader att ja inte orkar engagera mig i o göra ngt :P Sen e d typ KALLT ute så ut i kylan e heller ingen höjdare. Men om en månad, då ligger man på starnden med en drink i handen o bara njuter, längtar ihjäl mig!! Vi kmr ha så jävla ball!

Men nu ska jag hoppa in i en varm dusch, Tjing!


Jag e förälskad!

...i min sprojjlans nya jacka! Kände att jag behövde tröst i form av ting, så köpte mig en jacka att trösta mig med.. o sen kom mitt paket idag med lite smått o gott som jag ska hämta ut imorrn, så lägger väl upp bilder på mina tröstpresenter i helgen :)

Nu e d dags för sängen, Tjing!

Releaseparty o massa kändisar! Haha

Av en ngt sjuk anledning hamnade jag o Empan på Idol-Alex´s (han som var kock) releaseparty igår (Empan hade vunnit biljetter med NRJ :P) Så vi klev in på Blue moon bar kl 19:00 igår å blev bjudna på välkomstdrink o sen en himla god buffé :) Aldrig fel med ngt som e gratis :D En annan råkade ju dock stå i baren mest o det kändes ju i plånkan idag :P Fullt med kända ansikten överallt, årets idoler bl.a., plus lite annat folk, bl.a. en kille från kanal 5:s Momento haha :P Himla trevlig :P Lyckades ju som alltid med att inte fota ngt i princip :P men lyckades få två (väldigt dåliga bilder) på Alex när han uppträder iaf :P Hade ju som mål att fota mig med Idolerna men dom dök upp i cirkus 30 min (HÖGST) varav 27 minuter bestod av att dom hade pressen i ansiktet, så jag kände inte att det fanns ngt bra tillfälle :P "Kändiskåt" som jag då är kände jag att det var en katastrof =O haha :P Fick trösta mig med att "Momento-killen" tog kontakt med mig o inte jag med hnm :P O att man fick några menande blickar under kvällens gång från hnm ;D Mohaha! Nej för fan så töntig jag e, varenda en av mina vänner kmr mobba skiten ur mig nu :D





Grattis Fillifjonkan!

Ett år kvar tills du blir stor nu då ;O




Dags för sängen, Tjing!

Något less!!

Klockan e 21:37 en lördagkväll o här sitter jag vid datorn, lyssnar på musik, svullar chips o cola o chattar med Linn, vi har tom satt på cam för o se om d blir ngt roligare, men icke =/  Tråkigaste jävla helgen på länge, hatar helger före löning d e sämst! Borde förbjudas snarast :))

Tur e d ju att jag har Lilla Plinn i allt d här iaf, för den här helgen utan vårt skitsnack om inget som intresserar denna värld hade jag inte pallat fan! <3

Dags o svulla igen!

Pappsen

Sitter hos pappsen o degar, känns lika meningsfullt som att göra d hemma hos mammsen :P Å nu e jag närmare stan om ngn mot all förmodan o ringer o säger: "Hey Tilda, ska du med ut ikväll? Jag betalar, för vet att du har ont om cash!" Men jag ger ändå inte upp hoppet :)

Snart bär d av utomlands iaf o skönt e väl d :D Om exakt fem veckor idag sitter jag med en cocktail i handen o njuter av livet, lr så har jag precis klivit ur duschen sist av alla o har jättebråttom :D Men vilket som så e jag utomlands vilket e d enda som spelar roll :P



Tjing!

Jaha då var d lördag

O varför i helvete undrar jag, ligger det snö på min tomt? Det har jag inte gett tillstånd till! :O

Jag skulle ju ut o övningsköra idag fan :P Får hoppas att d e bättre väglag imorrn, för all den här snön gör mig lite nojjig :P chicken :D

Snart BÖR jag trycka i mig lite frukost, lr ngn form av föda iaf, för annars blir jag grinig hela dagen :D
Ska in till staden snart o hälsa på pappsen, får tacos ikväll där så kan ju inte bli bättre haha :)

Igår spenderade jag hela min fredagskväll åt att ligga i soffan o glo TV o tycka synd om mig själv, d e ju tur att "Idol-Robin" sjunger som en gud så man glömmer bort sina bekymmer för en stund :D haha ;D
O när jag ändå e inne på idol så undrar jag vad det är för fel på svenska folket? Kära lilla Johan e säkert en jätterar o snäll liten pojke men Idol e han inte, han har ngn helt annan röst som inte bör vara med, han e bara kvar för han har blivit alla fjortisars dröm. Han kmr bli stor ändå låt dom med"Idol-röst" få göra sitt nu som kan det där!

Haha, bara ett litet inlägg sådär :P Sitter o har såna roliga diskussioner med Linn till o från att det väcker ens åsikter :P

Nu e visst klockan helt mkt, vilket jag inte var beredd på när jag nyss sneglade bort mot väggklockan, så nu e d tajm för frukost o en dusch!



Tjing!
 

...

I would have given you all of my heart
But there's someone who's torn it apart
And you´ve taken just all that I had
But if you want I'll try to love again
Baby I'll tried to love again but I know
The first cut is the deepest
Baby I know the first cut is the deepest
But when it comes to being lucky I am cursed
When it comes to loving me you´re the worst
I still want you by my side
Just to help me dry the tears that I've cried
And I'm sure going to give you a try
And if you want I'll try to love again
Baby I'll tried to love again but I know
The first cut is the deepest
Baby I know the first cut is the deepest
But when it comes to being lucky I am cursed
When it comes to loving me you´re the worst




Jag hatar och älskar dig så jävla mycket!!

Vi sårar varann gång på gång, men aldrig släpper vi taget, jag gråter mig till sömns och du påstår att du oxå gjort d, men nu kommerd ju fram att du hittat ngn ny att dela MIN säng med, o mysa o krama o hålla om.

Du skriker på mig o kallar mig mytoman, men själv håller du saker hemligt i flera månader som e så sjukt mkt värre!

Du klankar ner på mig för samma saker du själv gör.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre.. för jag orkar inte mer.
Jag låtsas att jag gått vidare o klarar mig o allt, men så fort du inte hör av dig på en dag går jag som på nålar här hemma, o hela tiden går tankarna: har han kommit över mig o hittat ngn annan?  O min självsäkerhet försvinner på två röda..

Den som ändå kunde vara känslokall! :´(


FAKTA!

Festen då:
Dunderlyckad! Vid halvsex började folket dundra in o vid 7 ngn gång satte vi oss ner för o käka, bara en timma försenade denna gång :D Tacos med massa tillbehör o sjutton såser blev d kvällen till ära :)

Runt halv åtta dök lite fler folk upp å vi startade skattjakten ngn halvtimma senare, mitt lag vann! Vilket e rätt förståeligt, - jag var ju gruppledare lixom :) Skattjakt genom hela huset med kluriga ledtrådar som: "säg vem som vackrast i landet är" och "pappa hänger upp hinkar i taket" skatten var självklart chokladguldpengar :D

Sen var d bara till o supa o vänta på d sista senare folket för att till slut kunna avgöra bästa kostymen. Vinsten - Ett dagen-efter-paket med Solbrillor för de känsliga ögonen, samarin för den dåliga magen, ett tugummi för den dåliga andedräkten och två ipren för huvudvärken! Vinnaren blev: Johnnyyyyyy Boy!! Även kallad Jack Sparrow! Grattis!

Sen var det fullt ös medvetslös till 5 på morronen o heela söndagen gick åt till att städa, börjar undra på om d e värt d varje gång :P Men jag tror nog nästan det fan :D





Måndag morron:
Empan sov hos mig då hon ska bo här medans mina päron e bortresta, o tack o lov för det säger jag bara!
På söndagen när vi la oss så vet vi hundra procent att vi släckte alla lampor för vi tom pratade om hur mörkt det var!
På morronen när vi vaknar är det tänt i hela huset! Kan ngn förklara vad som hänt lr? Har jag lr Empan börjat gå i sömnen lr vad e d frågan om? Scarryyy!

Tisdag: Okej jag säger bara såhär.. Jag fick BARNBAJS PÅ MINA KLÄDER PÅ JOBBET! Tack o lov att en kollega hade extrakläder där som jag fick låna :P USCH! :P

Onsdag: Min tidiga dag, fint! Nu ska jag börja med maten åt min inneboende o mig :P Kanske tända en mysig brasa oxå hahaha! O så hänga tvätt förstås! Kul dag :O

Ensamt =/

Mamma o hennes sambo åkte imorse :O Jag hade sett fram emot d här hur länge som helst! Få bo ensam, leva på mina villkor i två veckor. Men istället är jag bara rejält avundsjuk o ensam =/

Känner mig som en sjuttioårig gammal dam i ett alldeles för stort hus, som sitter å lyssnar på låtar med Rod Stewart, hälften av mina vänner känner inte ens till hnm.. skillnaden e väl att jag sjunger som en tok till alla låtarna och att skivan som spelades innan var "Disneyklassiker" haha :P Högsta volym e iaf alltid positivt så d e väl tur :P
Men fans helvete så avis jag e på mor min nu, hon ligger säkert i en hängmatta längs Miamis stränder med en drink i handen o bara njuter! Jag längtar mer än ngnsin till mina resa nu kan jag lova! Som visserligen känns som en piss i havet jämfört med deras tripp men jag kmr iaf ifrån landet med fem härliga människor o jag får se solen på nyårsafton :)

Men nog med depp! =)
Imorrn e d Fredag, Då kmr tre Norrköpingsbor hit upp förå vara med på min fest på lördag, lätt värt!! Får se vad som sker o händer imorrn men just nu ska jag nog ta mig en dusch o sen ngt o äta kanske e bra oxå. Sen e d bums i säng för jag min stackare jobbar 07:00-15:15 imorn, Yippie!!

Tjing!


RAST

Jag somnar snart! Fy satan så trött jag e! Å så ska jag va kvar här till 19:15 jag kmr ju dö!
APT e bland d tråkigaste som finns, så d kmr va världens utmaning o hålla ögonen öppna, hejjar på mig kan jag lova! Efteråt blir d iaf lite skojsigare!

Slut!
  

Onsdag

OKej, kl e 06:18 å jag e redan på plats på jobet, har även varit här sen 06:00 fastän jag börjar 06:30 men mina bussar går ju inte direkt ofta!! Fick hoppa in för en kollega som i sista sekund behövde vabba idag, snäll som jag är lixom :D

Dagen idag kmr bli helt galen :P
6:30-15:15 jobba
15:15-16:15 barnfria timmar, så d blir lite protoliodokumentation
16:15-ca 19:15 APT (arbetsplatsträff)
19:15 åka till Willys o handla all mat till på lördag med Empan

Blir väl hem ngn gång efter åtta, halv nio, då Empilush ska sova hos mig o min mammas bror med fru även e på besök då dom 3 plus mammas sambo drar på 13 dagars lyxsemester tillsammans imorrnbitti! JAG ÄR INTE ETT DUGG AVUNDSJUK!
Först ska dom till Miami i två nätter, dom kmr ha chansen att träffa Ami James, fan inte rättvist!
Sedan ska dom kliva på en jävla lyxkryssning till Karibien i sju dagar med windsurfing o klättervägg bl.a. OMBORD på båten!! O sen efter d till New York i tre nätter! Men mamma ska gå in på Forever21 åt mig så d e nice :D

Nu börjar jag om fem så ska öppna förskolan nu :)

Tjing!


Äntligen :)

Nu verkar ju min bilduppladdare fungera som den ska igen så gör typ mitt sjuttio2lfte försök att lägga upp lite bilder :P

Lite smått o gott sen senaste tide då:

Augustifesten i Norrköping!



Maskerad i Lidköping



Sverige-Portugal med Martin, Zagge, Henka o Raggarn!



Nu ska jag dammsuga 210 kvm! Tjing

Lördag

Gjorde inte ett jävla litet piss igår :P Vaknade hemma hos Empan på morronen o vid 3 kanske lr ngt kom mor med familj o hämta mig o vi drog hem :)
Var med syster typ hela kvällen o här ser ni resultatet!


¿ Lika som bär ?


Var på biljarden häromdagen...

Med Forssbeck förstås :) Blev även ett besök på McDonald´s och Gröna Jägar´n :)
Blev en del alkohol o mkt skratt! HAHA!

Dagens ord: KÖTTA!


(Kmr flera när Forssbeck lagt in sina)

Fredag

Spenderade dagen på andra sidan Ekerö igår :P Färingsö med andra ord :P Hemma hos Hanna med Empan. Först lagade vi Tacos o d e ju så gott så d knullar i mun i princip så bara d fick ju en att förstå att kvällen skulle bli lyckad :D

Efteråt satte vi oss ner i Hannas vardagsrum som förövrigt hade huset för sig själv, vilket nog var tur då d blev en himla massa engagerade skrik till o från! Vi kopplade in playstation o satte igång Buzz - Hollywood! Hanna vann allal ggr vilket var sådär roligt men men :P haha Vi fick oss en hel del glada skratt på vägen! Sen satte vi igång Buzz - Music! O ja Hanna vann det med så a haha :P behöver ju inte prata mer om d :D Men sen vettni, Sattes Tekken 5 igår, å d va typ nostalig :D Haha! Spelat och varit i princip besatt av alla tidigare Tekken-spel (mkt tack vare att jag har en storebror känns det som :P) Vi körde lite matcher mot varann o d va rätt jämt, dock var en kontroll trasig å man kunde inte använda sig av "pilknapparna" så vissa combos var ju lite halvt omöjliga :P Men efter ett tag så vräker Emelie ur sig att man bara kan slå bossen i spelet med Jin, vilket jag och Hanna vägrade hålla med om :P Så jag sa att jag skulle bevisa motsatsen o valde ju min favvo Whorang :)) Jag körde 33 matcher (alltså 66 set) på en halvtimma haha :P (har väldigt ont i mina tummar idag) o kom högfre o högre upp i ranken, men inte fan kom jag till ngn jävla "final" ngn gång, Emelie fick till slut släpa mig från TV:n då stackars Hanna skulle upp o jobba haha :P Men men :P nu blir d Tekken-helger många helger framöver att se fram emot :D

Dags för ngt o äta känner jag, Tjing!


Så här glad var jag på jobbet häromdagen :P Ville bara bjuda på en bild såhär på en trist lördag :)

Igår

Träffade Forssbeck efter jobbet, vi drog till Zinken o spela biljard :) Blidde dock inte lika bra som sist, iofs vann jag alla "set" (?) men aa :)

Sen drog vi vidare till Mc Donalds o en viss Forssbeck KÖTTADE som aldrig förr! :D

Sedan drog vi vidare till gröna jägarn :) skapligt mkt folk o jävligt kul hade vi. Bruden som ragga sönder sig själv på vakten var nog kvällens höjdpunkt! Hahaha!

Men Forssbeck var dessvärre tvungen o dra hem halv elva men jag ringde dit Ina o Fia ist så blev kvar där. Träffade på gamla vänner från förr i tiden så umgicks med dom hela kvällen sen o d va riktigt trevligt :)
Drog hem när d stängde (kl: 01:00) men av ngn sjuk anledning kom jag inte hem till pappa förrän tjugo i tre :S Ina skulle käka på Mc donalds i SLUSSEN o sen skulle vi ta bussen därifrån men vi missade den för vi typ inte fattade att man springer när bussen står inne :S D va lite småsjukt :) Men d va trevligt ändå :P
Skönt som fan o komma hem, o väckte lillasyster gjorde jag me då jag sov i hennes säng för pallade inte meka iordning min bäddsoffa :P Så hon vart ju lagom glad oxå :D

Men men, fyra timmar senare efter att jag somnat ringde klockan o d var bara dags att pallra sig upp o göra sig klar för en sjukt hektisk dag på jobbet! Fulls ös medvetslös har d varit på jobbet idag, kan berott på att jag inte var i toppform men iaf :P

Efter jobbet drog jag o Empilush till träningen, men jag mådde så risigt av för lite sömn o allt så fick typ världens blodtrycksfall o hela huvet fylldes med blod så man typ kände blodsmaken o sen blev allt svart för ngn sekund, lite äckligt.. men men :O

Nu e jag tröttare än tröttast så ska ta mig en macka o sen bums i säng! :) Ska vara på jobbet kl 7 imorrn. Ajja, får iaf åka halvsju bussen haha!

Tjing!

Åh fy fan!

Kom hem alldeles försent igår, har bara sovit fyra timmar, detta gör jag aldrig om!
D e ju tur att jag hade kul igår iaf :P Skriver på rasten lr ikväll!

Nu ska jag dra till jobbet, Tjing!

Rast

Idag började jag 7 så man kmr iväg redan kvart över tre från jobbet :P
Började med lite skapande inomhus o sen gick vi ut en stund, e rätt skönt o komma ut o andas lite frisk luft o låta barnen springa av sig tycker jag :)
Nu har vi precis ätit lunch o barnen ligger nu o sover :) Nu e dom som allra sötast :D Mohaha :)

Efter jobbet ska jag in till stan, hör o häpna :P Ska träffa en gammal klasskompis från gymnasiet o spela biljard o ta ngn öl/cider, hoppas d inte slutar som sist bara haha :D
O sen ikväll ska jag sova hos pappsen tänkte jag :) Länge sen jag var där nu, får ju aldrig ngn tid =/ men jag har sovmorgon imorrn (vilket jag iofs har alla torsdagar men men) så d passade himlans bra o sova där inatt då :)


Jag har äntligen hittat en anledning till att åka med halvsju bussen till jobbet, så fr.o.m. nu kmr d inte bli lika jobbigt att göra d varje onsdag :P Kmr t.o.m få göra d redan på fredag nästa gång för jag ska jobba en halvtimma extra då vi saknar personal :O Men halvsju bussen e underbar :D

Nu ska jag ringa Forssbeck!

Haha!

Hittade så rolig bild på bror min! D e inte många som tycker vi e speciellt lika :P Men ngt vi har gemensamt e vår festmin! Haha (dock funkar ju inte uppladdningsprogrammet av bilder, så jag länkar bilderna ist!)

Bror 1 & 2 och Jag 1, 2 & 3

Jag tycker iaf att d e lite lustig, gör inte ni? :P


Hittade även en bild på mig när jag föreställer Chippen! (egentligen bara en svensk fotbollsspelare men a under kvällen bestämdes det att jag var Chippen :P ) Bredvid mig har ni: Emelie, Miss secret agent, bitchen, Gjersvold!

Nu ger jag detta ännu ett försök =P

Men eftersom att funktionen med att lägga upp bilder inte fungerar på ngn av mina bloggar så blir jag väldigt arg och frustrerad, ngn som tror sig veta vad problemet är? Kan det vara min dator lr? :O

Jobbat idag som vanligt då :P O efter det var d boxningsträning som alla tisdagar, så jävla kul d e alltså!
 Kom precis ur duschen nu o ja, då mitt liv e supertrist på vardagarna så har d inte hänt ngt mer idag :P O kmr troligtvis inte göra d heller :P

Till helgen blir d att leta reda på en bra skomakare, ska även följa med mor min till Vällingby centrum, för hon ska shoppa igen :P Den jäveln o hennes sambo åker ju på lyxresa om 9 dagar så hon kände för o köpa ngt. GRATTIS!

Jag kmr iaf ha brakfest när dom e borta så d e lite kul iaf :P



Helgen spenderade jag i LIDKÖPING med Empan! Tro´t lr ej så var d inte NORRköping :P Hälsade på hos Emelies pojkvän som bor där nere, festade o hade skoj :) På lördagen var det halloweenfest/maskerad, som jag fick reda på i sista sekund, å först skulle jag vara tennisspelare men jag ville verkligen inte. Men så ser jag att Robin har svenska fotbollslagströjan o blåa teamsportia shorts. Så jag klädde ut mig till Chippen o d kändes himla bra. :P Hade d rätt så trevligt o d FLESTA av människorna var trevliga på festen :P finns alltid undantag, Bunny tillexempel. Läs där vid intresse: Emelie!

Nu ska jag föna håret, å spendera lite tid vid msn sen e d läsa Kalle o sova som gäller!

Godnatt!

Hmm..

Då min förra blogg gav upp o tog sitt liv gör jag nu ett nytt försök med denna =)

Nu ska jag återgå till mitt arbete då min rast e slut
Tjing

RSS 2.0