Alltid GK :P

Jaha, då har ännu en helg passerat, men fan inte obemärkt haha :D
I torsdags var d ju torsdagsklubben som alla andra torsdagar, Dock bara med grabbarna då Empan svek o var i fucking halmstad! Men jag hade rätt kul ändå, speciellt när killen i röd tröja uppenbarade sig HAHAHA! Går inte o beskriva i ord hur kul vi hade ÅT hnm :P Han stod helt ensam på dansgolvet o släppte loss, STEL SOM EN PINNE o med rörelser som inte är av denna värld! Dock fanns ingen kamera att ta till för bildbevis, men vi hade allihopa träningsvärk i magmusklerna dagen efter iaf, duger som bevis för mig :D

Fredagen kom o d var dags för Årets första och enda beach-party på tresexti! Självklart var vi där o visade våra nunor :P
Dyrt vart d den kvällen oxå! Men inget jag vill gå in på då jag får ångest o saknar min Carl von Linné och CHR. Polhem!!
Bengan o Micke ställde upp i den obligatoriska Limbotävligen, dock förlora dom mot tjejjernas lag, konstigt 8-)
Empan har dock varit dålig på att dela med sig av bilderna från i fredags så ni får hålla till godo med de hederliga vimmelbilderna tagna av kära Patric :) Han gör ett bra jobb den där :) Kan ju inte bli bättre!!

Lördagen gick åt till att vara bakis o sen filmkväll me en kompis.
Söndagen spenderades i Bergshamra med Becks o Robin o en vattenpipa :P

Sen var även den helgen över, vi går på den igen redan på onsdag denna vecka :D

Torsdagsklubben!



Tresexti - Beachparty!





Göta Källare in my heart

Haha, d har gått lite för långt nu känns det som :P
Bästa vänner med fler av vakterna, ena bartendern, garderobsgrabbarna, tjejen i kassan, kamerakillen o lite annat folk som jämt är där :P
Men men, d e så sjukt jävla kul varje gång så det gör inte mig ngt :P Tydligen DOMINERAR jag även vimmelbilderna enligt chefen på stället (tresexti) oxå haha :P Nej, helgerna är roliga, jämt!

TORSDAGSKLUBBEN @ Göta Källare











TRESEXTI - Silvertejptema @ Göta Källare






Finbesök!

I tisdags kom Vickie, Tim o Andre samt Mackan hit ut o besökte landet :)
Jättemysigt! Hade inte träffats på ett bra tag så det var tamejfan på tiden :D
Vi åt god mat o hoppade studsmatta och spelade sällskapsspel på kvällen, på morgonen efter var d upp med tuppen som gällde för o åka ut med båten, jättemysigt! :)
Fotograferandet vart jusådär men lyckades fånga några moment iaf :P



Tack!

Tack för en grymt lyckad helg! Känns skönt o ha er när man behöver!









Till Dig!

Jag är ledsen för vad som hänt, det var inte meningen att det skulle bli såhär,
du e en av få människor jag mött med ett så stort hjärta o en sån djup förståelse för människor.
Du stod med fötterna på jorden.
Vi hade riktigt fina stunder ihop och vi hann med en väldig massa under vår tid.

Allt gick för snabbt, jag blev blixtkär i dig o din personlighet, o ingen av oss kanske riktigt tänkte igenom flytten en extra gång. Jag har aldrig tagit ett sånt här svårt beslut i hela mitt liv, det var inte lätt.

Jag är väl självisk när jag säger att jag behöver egentid för mig själv, komma igång med mitt eget vuxenliv innan jag börjar dela det med ngn på allvar. Jag är verkligen så fruktansvärt ledsen att det blev just du, du som fick ta den smällen. För du var inte värd den! Du e en sån fin person!

Men min självkänsla växer inte utan mitt eget stöd, och det har jag inte. Inget självförtroende, inget jobb, ingen utbildning, inget eget hem. Jag har inte hittat en stabilitet i mig själv, då är det svårt att hitta den med ngn annan. 

O innan jag har prickat av allt det där så är jag inte mogen. Jag ville vara, för jag älskade dig, jag ville vara redo för att ta det stora steget ut i vuxenlivet. Men verkligheten hann ikapp mig, fick tag i mig o fällde mig.

Jag glömmer dig aldrig, du kommer alltid finnas i mitt hjärta.
Jag tänker på dig varje minut och hoppas du klarar dig, jag vet att du gör det, för du är stark. Du kmr få allt på min checklista före mig, det vet jag! Du har en större pli på dig själv! Jag tror på dig! Jag vet att du lyckas!

Syster <3

Du betyder allt syster min!

RSS 2.0