Jaha

Skeviks gård idag då :P
Ska dit med jobbet, ska bli rätt trevligt med alla aktiviteter som erbjuds där, men hela dagen imorrn ska gå åt till att diskutera hösten och planera inför den, idag ska vi få veta hur arbetslagen ska se ut, det känns som väldigt givande att vara med imorrn om jag inte är med i höst... Funderar på att vägra delta imorrn isf!
Lixom varför ska jag engagera mig i ngt jag inte ens får vara delaktig i sen? Det låter ju absurt, o d skulle inte ngn människa göra!
Nu ska jag snart hoppa in i en dusch, o sen packa väskan :)

Finns kanotpaddling, bastu, badbrygga o en fyra km lång slinga som jag dock tror jag avstår ifrån :P en bar har dom me :P men blir väl inte mer än en drink då jag ej har några pengar lixom.

Sen dock vet jag icke hur mina arbetsgivare tänkte då dom bokade enkelrum!! Man vill väl ha en sovkamrat, iaf möjligheten att välja själv? Ajja, får väl se d från den goda sidan, att jag kan prata i telefon med min älskling utan att Empan skjuter mig :P, vi har inte sovit utan varann sen vi i princip träffades, detta kmr bli en prövning :O

Nej, nu ska jag väcka min karl o sen e d duschen som gäller :)

 

Haha förlåt :P



Jag e nog en av d sämsta bloggarna ever men iaf :P
Nu har jag tagit mig i kragen iaf för den här dagens skrivande :P Kan ju inte lova att det kmr gå så vidare bra i fortsättningen, men jag har mina moments då det kmr till mig o d e då jag skriver, som nu :)

Som en del vet så e d lite knivigt på den ekonomiska fronten just nu då jag e arbetslös från o med 7 juni, vilket inte e så värst lämpligt då jag ska utomlands i augusti o måste ha en härlig hög med fickpengar liggandes, nu e jag alltså i stort behov av pengar :P men jag söker som en galning o bör hitta ngt snart, annars finns det en telefonförsäljare inom oss alla som vill komma fram o visa vad den går för? :O

Har ju som sagt beställt tid för tatuering den 10 juni, har funderat mkt på om jag kmr ha råd nu lr inte när jag hamna i den mysiga situationen som jag hamnade i, har tänkt å rådfråga lite med tatueraren om priser o så för den som jag planerat o blir den för dyr kanske jag ska stasa på ngt annat? Har ju en annan som jag hade tänkt göra nere i Maggan annars som e mindre, o därför billigare, men aa, samtidigt e jag så kär i draken så ja, d e ett svart val, dagens I-landsproblem kan tyckas, men vafan, jag lever väl i ett I-land?

Iaf,

Idag gick jag o Oskar ner till bryggan, det var jättemysigt o jag, trot eller ej, fotograferade massor, haha :P Vi bor ju på landet så en promenad till bryggan innebär att man får klappa får, (man går igenom en fårhage), leka med vallhunden, o hoppa till bryggan då den bara ligger o flyter o hålls på plats med två rep :P

Men d var jättemysigt, o vi slapp undan regnet oxå :)

Nu lovar jag ingenting men ska försöka vara mer uppdaterad här :P

Här kmr bilder iaf :)





Så mysigt <3

RSS 2.0