Update?

Funderat fram o tillbaka på om jag verkligen bör få ha en blogg? Ta upp en hel domän(?) för ngn annan stackars sate som kanske verkligen vill ha en blogg med just det här bloggnamnet?

Haha, nej! Tror inte d :D
Men jag har märkt att om man har en blogg som man inte uppdaterar får man massa sura miner från höger och vänster med jämna mellanrum, utan en blogg skulle dom inte kunna klaga :D

Men då blir d ju så att om man tar bort bloggen kmr verkligen ngt dunderspännande hända i ens liv o man kmr vilja börja blogga, så måste man starta upp en blogg igen, å d blir så jobbigt!

Därför anser jag att jag ska ha kvar min blogg, o enbart använda den vid jätteintressanta händelser :P För mitt vardagsliv med jobb o middag o mina kläder tror jag inte en enda jävel e intresserad av o läsa faktiskt, då blir jag en sån där blogg som folk läser i brist på annat, å då kan jag lika gärna ha noll läsare ist för o vara en sketen ynka blogg som folk läser i brist på annat i sitt liv!

O just nu vet jag egentligen inte vad fan jag sitter o babblar om, en jävla massa rappakalja helt enkelt, men d e väl kul o bara skriva lite ibland kan en del tycka, jag gör nog egentligen inte d, men av samma anledning som ni läser min blogg (i brist på annat vill säga) skriver jag i min blogg.

För just nu är det väldigt händelselöst,
Jag har lixom sytt en klänning idag som jag ska a på mig på fredag när d e reunionkryssning med barskolan o resten av magalufs besökare i sommar, för vi ska självklart, dumma i huvudet som vi är, klä ut oss :P
O visst d kan ju va kul o skriva om, men d har ju inte hänt än o jag har ju inga bilder o visa, så det får ju vänta.

Kan ju dock tillägga till mitt annars så händelselösa liv att ja får finfrämmande på torsdag (som förberedelse innan kryssningen) av Vickan, Elin, Bebbe, Davve, Frida o Ann, DET SER VI FRAM EMOT! JAA DET GÖR VI!! :)


RSS 2.0