And then..?

28 december 2008:
Söndag, något slitna efter första dagens o nattens bravader bar det iväg för att inhandla frukost o annat att träna käkmusklerna med. Ägg, o salami o philadelphiaost, rostade mackor, mjölk, chokladdryck o juice, dom kallar oss satsarna! Vi samlades i tjejjernas rum o hade en härlig första frukost på balkongen! Mys!

Sedan tog vi alla vårt pick o pack å styrde vår väg ner mot stranden och havet, här skulle inte en sekund gå till spillo!
Pressa, pressa, pressa! Äta massa vinägerchips o pressa, pressa, pressa! Sedan förstås ett svalkande bad :D

Efter flera timmars pressande utan knappt resultat (?) började vi känna knorret i magen så fyra av oss begav oss mot MC DONALD´S för att inhandla dagens lunch, Migmac för hela slanten för min del iaf :D Det var en jävla bit att gå så gissa om vi var hungriga väl framme vid våra badlakan igen :) Vi, praktiskt taget, vräkte i oss maten o sedan kände vi att det var dags att gå hem igen. Hemma vad d duschen som gällde för hela högen. På med lite tjusiga kläder o den härliga masken o sen var det bestämt att flickorna skulle bjuda på middag, Spaghetti carbonara blev det efter många om o men (vidrigt dåligt utbud av kött o köttfärs o sånt i detta land). Middagen uppskattades av grabbarna så d va ett plus i kanten för oss :)

Efter maten blev det ett x antal parti Sjuan och ett x antal intag av alkoholhaltiga drycker av de olika slag, efter ett tag fick Christian den genomtänkta idén att vi skulle köra charader, med våra alkoholpåverkade hjärnor var de olika uppmaningarna ngt speciella, vi hade bland annat en "get på LSD" "en livs levande dildo" och "hela bamseklubben" men den som fick hotellvärden att tröttna på oss var självklart "Jagad av en mås" Det stod dock MUS men vår käre Thomeli har ngt svårt för o skriva tydligt så ett litet missförstånd fick oss utkickade ur vårt eget rum för vi förde sånt oväsen, har ingen aning om vad klockan var men runt 12 skulle jag tippa på. Så vi begav oss ner mot strandpromenaden för att styra upp kvällen, vi valde att inte gå ut på krogen den här kvällen nämligen. Så som sagt, iväg till promenaden o väl där hitta vi den mest praktfulla busken vi ngnsin skådat! Vi satt och stirrade på den i evigheter! Vi fick även skåda Mr Bean-tricket (När en manlig person lyckas ta av sig kalsongerna utan att ta av sig byxorna) TWICE! Christianco lyckades även sätta på sig sina igen! Haha Dennis valde att slänga sina till bättre behövande! Vi hade även gatulopp mitt i natten och sjöng även en o annan svensk dynga! Vi försökte oss på snurra flaskan, men merparten av oss visade inget intresse så den aktivitet avbröts.
Sedan kände vi hur tröttheten smög sig på så vi bestämde oss för att vandra hemåt o krypa till kojjs!






Med reservationer för eventuella minnesluckor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0